Nieuwe data Skills Rides, Trail Rides & Enduro weekend

Het afgelopen half jaar is het eindelijk weer mogelijk geweest om activiteiten te organiseren. Het plan voor Skills Rides en Trail Rides lag al meer dan een jaar op de plank en nu was het tijd om de theorie in de praktijk te brengen. Een Skills Ride is eigenlijk een andere benaming voor een mountainbike clinic, maar dan gecombineerd met een mooie route in de omgeving van Hilversum. Iedere editie heeft een ander thema en de bossen en heide bieden voldoende mogelijkheden om iedere keer weer een andere plek aan te doen. De Trail Rides zijn dan weer een andere benaming voor een mooie dagtocht in Belgische trailcentres. Die zijn in de coronatijd als paddestoelen uit de grond geschoten en voor ons als enduro liefhebbers de perfecte plek om rijders mee naartoe te nemen die hun skills willen verbeteren op echte trails.

Na de eerste serie hebben we een aantal verbeteringen aangebracht en hebben we nieuwe data ingepland. Wil je op de hoogte te blijven van deze activiteiten, volg dan MTB-Solutions op Instagram via @mtb_solutions.

Nieuwe data:

ActiviteitDatumPrijsInfoInschrijvenNiveau
Skills Ride Hilversum – Endo turns4 juni 2022€ 45,-linkmeld je aan2/3
Trail Ride – Remouchamps18 juni 2022€ 75,-linkmeld je aan4/5
Skills Ride Hilversum – braking2 juli 2022€ 45,-linkmeld je aan2/3
Trail Ride – Spa9 juli 2022€ 75,-linkmeld je aan3
Enduro Weekend Aachen16 & 17 juli 2022€ 195,-linkmeld je aan3/4
Trail Ride – Bouillon30 juli 2022€ 75,-linkmeld je aan4
Jura Enduro Trip24 t/m 28 augustus 2022va. € 725,-Roadbook:
meld je aan4/5
Vogezen Enduro Trip28 sept t/m 2 okt 2022va. € 675,-Roadbook:
meld je aan4/5
Scotland Enduro Trip1 t/m 7 november 2022va. € 625,-Roadbook:
meld je aan4/5

Prijsverhoging

Na de eerste serie Trail Rides hebben we hele goede ervaringen opgedaan. Omdat we met kleine groepen op pad zijn en dezelfde kwaliteit willen blijven bieden is het noodzakelijk om tijdens een Trail Ride met 2 gidsen te werken. Tel daarbij de reisafstand, voorbereiding en bijkomende kosten bij op, dan kan het met de huidige prijsstelling simpelweg niet uit. Om die reden hebben we de prijs aangepast naar € 75,-. Daarbij zit nu inbegrepen een drankje op het terras na afloop.

Voor deelnemers die dit jaar al eens mee zijn geweest met de activiteiten blijft de oude prijs eenmalig nog van toepassing!!

NIEUW: Enduro weekend Aachen

Als nieuw concept hebben we bedacht om een Enduro Weekend te organiseren. Dicht bij huis, superleuke accommodatie (camping) en uiteraard twee dagen lang de beste trails! Qua niveau is het een reis die voor iedere beginnende enduro rijder voldoende uitdaging gaat bieden, zonder al te heftige secties. De opzet is verder hetzelfde als bij al onze andere reizen en clinics. Dat betekent veel aandacht voor rijvaardigheid en de garantie dat je met de beste gidsen/rijders op pad bent! Kijk voor meer informatie op deze pagina.

Bij meer dan zes aanmeldingen gaat de reis definitief door. Meld je aan via deze link!

Ride report:

Een dag lang dikke trails rijden op de mooiste plekken in België, onder begeleiding van professionele gidsen die graag hun kennis en ervaring delen en van iedereen een betere rijder weten te maken. Dat is de essentie van een Trail Ride. Hierbij een korte impressie hoe dat eruit ziet.

Mooie Youtube edit van Maikel van Gurp: