Hi there!


Enduro is mountainbike discipline waarbij alles draait om jezelf uitdagen, verbeteren en dat vooral samen te doen met rijders die dezelfde mindset hebben! Dat vind je terug in al onze activiteiten.

Welkom bij MTB-Solutions!

In de basis is MTB-Solutions een uit de hand gelopen hobby met als doel om iedereen die op zoek is naar technische afdalingen mee te nemen maar de mooiste bestemmingen. Door jarenlang wedstrijden te rijden en bijna wekelijks te trainen in België en Duitsland weten we als geen ander de beste trails te vinden. Om die kennis om te zetten in georganiseerde activiteiten was de volgende uitdaging de opleiding tot Europees gecertifieerd Mountainbike gids/instructeur. Na een pittig traject was het diploma in 2019 op zak. Kort daarna hebben we de eerste Enduro Trip naar Schotland georganiseerd en hoewel legendarisch, was er ruimte voor verbetering (grijns). Sindsdien hebben we enorm veel geleerd en een breed scala aan activiteiten opgezet met als doel om van jou een betere rijder te maken en tegelijkertijd te genieten van de mooiste plekken.

Wie zijn MTB-Solutions?

Het organiseren van de activiteiten doe ik nooit alleen. Hoewel MTB-Solutions een eenmanszaak is zorg ik voor alle ritten dat ik de hulp heb van de beste gidsen en de meest ervaren enduro rijders. Dat maakt dat ik veel liever in meervoud praat als ik het heb over MTB-Solutions. Intussen is er een poule van ongeveer 15 rijd(st)ers die regelmatig meegaan als co-gids. Dat maakt dat we altijd het niveau kunnen aanpassen en jij met de beste rijders op pad bent.

En ook onze deelnemers zijn een belangrijks onderdeel van MTB-Solutions. Heb jij ideeën over hoe we het rijden van Enduro afdalingen nog leuker kunnen maken, of denk je op andere manier bij te kunnen dragen aan het verbeteren van de activiteiten, let us know!

Grt. Hans Oude Ophuis