The Crown Jewels

De Enduro Trips zijn de kroonjuwelen van MTB-Solutions. Hierin komt alles samen wat voor ons Enduro tot de mooiste discipline maakt binnen het mountainbiken. We wisselen de dagen af met mooie tochten, bikeparks en op alle trips gaan we shuttelen met lokale gidsen die ons de beste plekken laten zien. Nu zijn mooie trails alleen niet voldoende om geslaagde reis te organiseren, we hebben ook de beste accommodaties gevonden en houden de groepen klein zodat er een relaxte sfeer ontstaat waarin niets moet en alles kan. Dat zorgt voor een complete beleving want Enduro is meer dan alleen hard naar beneden fietsen.

Yorkshire Dales
Bikeparks
Tweed Valley
Sospel
Sospel mansion
Shuttles
Yorkshire Dales
Tweed Valley

The Guides

Bij MTB-Solutions nemen we het vak van mountainbikegids serieus. Dat betekent dat we alle ritten zorgvuldig voorbereiden en je op pad bent met gediplomeerde en ervaren gidsen. Door op alle reizen met 2 gidsen te werken kunnen we een programma aanbieden dat perfect aansluit bij de wensen van de groep. Geen twee reizen zijn dan ook ooit hetzelfde. Tijdens de reis besteden we ook ruime aandacht aan rijvaardigheid. Onze gidsen zijn ervaren enduro rijders die weten hoe ze van jou een betere rijder kunnen maken zodat je met meer vertrouwen leert afdalen.

Roadbooks

Tijdens onze Enduro Trips nemen we je mee naar gebieden die minder bekend zijn bij de gemiddelde mountainbiker, maar waar de beste trails te vinden zijn. We hebben alle informatie uitgewerkt in roadbooks die je via onderstaande link kunt vinden. Lees alles rustig door en ben je nieuwsgierig geworden, aarzel niet en neem contact met ons op!

Roadbooks


Sospel

De beste manier om de winter definitief af te sluiten en het seizoen goed te beginnen.

Vogezen Zuid

Dit jaar nieuw op de kalender maar perfect als je van loamige trails houdt!

Yorkshire Dales

Niet alleen schapen en veel muurtjes maar ook geniale trails en een geweldige sfeer.

Vogezen Noord

Deze reis hebben we helemaal geperfectioneerd en is de perfecte combinatie tussen natural trails en bikepark.

Queyras

Een Enduro Bikepacking trip door het hooggebergte van de Queyras en Valle Varaita.

Tweed Valley

De coolste plek om trails te rijden. Hier moet iedere enduro liefhebber minimaal één keer zijn geweest.

Upcoming Enduro Trips


Partners


Bij MTB-Solutions werken we samen met betrouwbare, duurzame en vooral toffe merken. Dankzij deze merken kunnen we doen wat het liefste doen, de beste trails rijden in heel Europa.

Rijwielpaleis