Skills Rides Hilversum

Wat is een Skills Ride?

Tijdens en Skills Ride combineren we de ingrediënten van een Trail Ride met die van een Clinic. Kort gezegd houdt het in dat we een mooie route rijden in de omgeving van Hilversum waarbij we onderweg aan de slag gaan met het trainen van allerlei uiteenlopende technieken. Daarvoor gebruiken we de locaties/obstakels die we op de route tegenkomen. De omgeving van Hilversum ligt bezaaid met mooie singletracks en we weten hier als geen ander de mooie plekken te vinden. Het is dus een combinatie van een mooie route, rijvaardigheid en een relaxte sfeer.

De Skills Rides zijn bedoeld voor de mountainbikers die reeds enige ervaring hebben en aan de slag willen met gevorderde rijtechnieken. Dat doen we in een kleine groep zodat er genoeg tijd is voor persoonlijke aandacht. Daarnaast draait het vooral om het hebben van een leuke dag. We starten om 13:30 uur ’s middags zodat we de hele middag de tijd hebben. Voor iedere Skills Ride hebben we een bepaald thema gekozen waar we de oefeningen specifiek op afstemmen. Welke dat zijn zie je op de kalender.

De kosten voor deelname bedragen € 45,- per persoon. Nadat je aanmelding definitief is ontvang je alle informatie via de mail. Kijk op de kalender voor alle data en meld je aan via deze link: meld je aan

Bochten trainen, dat gaat nooit vervelen!