Enduro Weekend Aachen

Naast onze 5-daagse Enduro trips hebben we het idee opgevat om ook een tussenvariant op te zetten. Een weekend is dan een logische middenweg en we hebben daarvoor het weekend van 16 & 17 juli in de planning staan. Voor de locatie hebben we een camping uitgekozen in de buurt van Aachen waar we op vrijdagavond kunnen verzamelen voor een gezellige avond. Geen normale camping maar eentje waar de kippen vrij over het terrein lopen en de gemiddelde kampeerder in een tipi overnacht. Dus geen ANWB stelletjes en entertainment teams, maar lekker back to basic met een kampvuur en een lekker biertje.

Voor de trails hebben we twee locaties in de buurt van de camping geselecteerd. De eerste kan vanaf de camping bereikt worden, voor die andere moeten we een klein stuk rijden met de auto’s maar is meer dan de moeite waard. Wat we precies gaan rijden houden we nog geheim.

We bieden deze reis aan voor € 195,- en het niveau is 3/4. De prijs is inclusief verblijf op de camping en de beste gidsen op de mooiste trails. Benieuwd geworden? Meld je dan aan voor deze trip en zodra we genoeg deelnemers hebben (min. 6) ontvang je de benodigde informatie. We vragen een aanbetaling ter hoogte van € 45,- die je uiteraard terugkrijgt mocht de reis uiteindelijk niet doorgaan. Meld je vrijblijvend aan door een mail te sturen of neem contact op via Facebook of Instagram.