Trail Rides

Ieder jaar organiseren we een aantal Trail Rides waarbij we een dag lang dikke trails rijden in België. We weten als geen ander waar de toffe trails liggen en nemen je graag mee voor een dag dikke fun. Tijdens een Trail Ride ben je op pad met een gecertificeerde gids en ervaren rijders. Met onze kennis van de trails maken we een mix van instructie en gewoon lekker trails rijden waarbij we afsluiten met een Belgisch biertje!

We houden de groepsgrootte beperkt tot max. 8 rijders zodat we je nog persoonlijke aandacht kunnen geven. Enige ervaring in heuvelachtig terrein is een vereiste, net als een redelijk basisconditie. Reken op een route van ongeveer 20/40 km en zo’n 800 tot 1.200 hoogtemeters. Je fiets moet voorzien zijn van een dropper (verplicht) en we raden je sterk aan om met flat pedals te rijden en banden te monteren die geschikt zijn voor dit terrein. Als laatste stellen we het dragen van een goede helm, kniebeschermers en een rugbeschermer of rugzak verplicht.

De kosten voor deelname bedragen € 75,- per persoon. Nadat je aanmelding definitief is ontvang je alle informatie via de mail. Kijk op de kalender voor alle data en meld je aan via deze link: meld je aan

Onzeker of je technische vaardigheden voldoende zijn? Overweeg dan eens om mee te gaan met een Skills Ride waarbij we gericht aan de slag gaan om je vertrouwen op de fiets te verbeteren.