Video verslag Trailride Bouillon

Afgelopen winter hadden we een bijzondere gastrijder mee tijdens de Trailride Bouillon in de persoon van André Deunhouwer. Hij heeft zichzelf de uitdaging gesteld om alle mountainbikeroutes in Nederland te rijden (dat zijn er al meer dan 200!!) en daarvan een video verslag te maken voor zijn Youtube kanaal. Inmiddels is hij een heel eind op weg en kijkt hij ook steeds vaker over de grens om daar trails te rijden. En dat is precies de doelgroep waar de Trailrides van MTB-Solutions voor zijn bedoeld! Rijders die klaar zijn voor de volgende stap meenemen op technische trails in België en Duitsland. Wij kennen de gebieden als onze broekzak en stemmen de route zo goed mogelijk af op het niveau van de groep zodat je gegarandeerd de beste trails rijdt. Je bent altijd op pad met 2 gidsen/instructeurs (European bike guides) die je waardevolle tips kunnen geven en van jou een betere rijder willen maken.

Wil je in Nederland aan je technische vaardigheden werken, of niet helemaal zeker of skills voldoende zijn voor een Trialride? Kijk dan eens naar onze Skillrides! Dat zijn mountainbike clinics in de omgeving van Hilversum, maar specifiek gericht op de skills die je tijdens een Trailride nodig gaat hebben. Zo heeft iedere Skillride een eigen thema en gaan we aan de slag met bochtentechniek, remmen, endo turns, wheelies enz enz. We combineren dat met een mooie rit in de bossen/heide rond Hilversum en daarom noemen we het geen clinic maar een Skillride! Dus, wil jij in een kleine groep aan de slag om je skills te verbeteren check dan de kalender en meld je aan: Kalender 2023

Dikke platen

Naast hele gave video’s maakt André ook hele mooie foto’s! Het zou onbeleefd zijn om er niet een aantal te delen hier. Dus, nog niet overtuigd na het zien van de video, dan hierbij nog een selectie van de beste foto’s om je over de streep te trekken. Gun jezelf een hele toffe dag, maak je vrienden/vriendinnen enthousiast en meld je aan!!