Trailride Bouillon: Photo epic

In december organiseerden we voor de 3e keer dit jaar de Trailride in Bouillon. Het is zo’n geweldige locatie en dat op maar een paar uur rijden vanaf de grens. Iedere trail in dit gebied heeft weer verassende features en de ondergrond en de omgeving zijn fantastisch. We hadden dit keer mazzel met het weer en werden getrakteerd om de mooiste omstandigheden die je maar kunt wensen. Wat het nog mooier maakte was dat we deze editie André van MTB-Challenge mee hadden om een verslag te maken van deze Trailride en hij heeft een aantal schitterende foto’s gemaakt. Het zou onbeleefd zijn om ze niet te delen!

Tijdens alle Trailrides van MTB-Solutions ben je op pad met de beste rijders en nemen we je mee op de gaafste trails. Heb je een E-bike? Geen probleem, dan zorgen we voor extra afdalingen. Niet helemaal zeker van je skills? Ook dan is een Trailride perfect omdat we met meerdere gidsen zijn en zorgen voor persoonlijke aandacht op de moeilijke secties. Rij je graag lekker door? Ook dan moet je maar eens overwegen om mee te gaan want onze gidsen laten je de beste lijnen zien en maken van iedereen een betere rijder!

Spreekt jou dit wel aan? Hou dan de website in de gaten, meld je aan voor de nieuwsbrief of geef alvast je interesse door via de mail!