Kids Mountainbike Clinic

Op maandag 1 juli van 18:00-19:30 organiseer ik een Mountainbike clinic speciaal bedoeld voor kids in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar.

Wat gaan we doen tijdens de clinic?

We gaan tijdens deze clinic beginnen we met de zogeheten “low speed skills”. We doen een aantal leuke oefeningen waarmee we aan de slag gaan om je balans op de fiets te verbeteren. Een goede balans/positie is essentieel om een betere mountainbiker te worden. Na deze oefeningen is het tijd voor actie en daarvoor hebben we een aantal toffe opdrachten in de bossen rondom Hilversum. Daarbij gaan we de techniek uit het eerste oefeningen toepassen in het terrein waar we de beschikking hebben over hele mooie trails, dat wordt supertof! Om af te sluiten doen we nog een oefening waar je thuis mee aan de slag kunt om je techniek te verbeteren.

Waar wordt het georganiseerd?

We verzamelen voor deze clinic nabij de Orionlaan 55, 1223 AD Hilversum. Vanaf hier vertrekken we om zes uur en om half acht zijn we terug zodat je ook weer opgehaald kunt worden.

Deelname is gratis en het enige wat je hoeft te doen is je aanmelden door een e-mail te sturen naar info@mtb-solutions.nl  met de volgende informatie:

Naam:  
Leeftijd:  
Telefoonnummer van één van je
ouders:
 
Medische bijzonderheden (indien
relevant):
 

Belangrijke informatie:

  • Zorg dat je fiets in orde is en een goede fietshelm is verplicht.
  • Er is plek voor 10 jongens/meiden dus meld je snel aan!
  • We adviseren je om met platform pedalen in plaats van klikpedalen te trainen, dit geeft je meer vertrouwen op de fiets.

Startlocatie:

Mijn contactgegevens:

Wil je meer informatie over deze clinic, neem dan gerust contact met me op via onderstaand telefoonnummer.

Sportieve groet,

Hans Oude Ophuis

Mob. +31 616082212

info@mtb-solutions.nl