Gefopt.

Het is niet tof om toe te geven maar zo nu en dan word je voor de gek gehouden. In april van dit jaar heb ik een fiets besteld bij 2Wielenwinkel.nl en tot op heden is er niks geleverd en reageren ze niet meer via de mail. Ik was vooraf al achterdochtig om een bestelling te plaatsen en heb lang getwijfeld. Waarom schrijf je daar een blog over? Nou, omdat ik wel degelijk heb gezocht op reviews over de website en daarbij niks heb kunnen vinden. Omdat de website nog steeds online staat is dit verhaal bedoeld om te waarschuwen om niet met deze lui in zee te gaan.

Hoe werken ze?

Op de website van 2wielenwinkel vind je een hoop high end fietsen en onderdelen waarop ze mooie kortingen beloven. Ze houden je een mooie aanbieding voor de neus en na wat contact met ene Aletta van der Wal heb ik afspraken gemaakt over het doen van een aanbetaling. Die afspraak heeft me uiteindelijk over de streep getrokken om toch met ze in zee te gaan.

Nadat ik die aanbetaling had gedaan kreeg ik netjes een factuur en tot zover lijkt alles betrouwbaar. Tot het moment dat je een bericht krijgt dat de fiets klaarstaat voor verzending maar je eerst nog het restant van de aanbetaling moet overmaken. Als je aangeeft dat dat niet de afspraak was blijft het stil aan de andere kant. Dan realiseer je dat je een fuik in bent gezwommen en je te maken hebt met een onbetrouwbare partij. Uiteindelijk heb ik het restant van het bedrag ook overgemaakt om in ieder geval mijn kant van de afspraak na te komen. Maarja, als je geld overboekt naar ene Victor Isma in Frankrijk die nergens online te vinden is (behalve in deze blog) weet je eigenlijk al dat de kans dat je nog een bestelling geleverd krijgt erg klein is.

Wat ik hierboven al aangaf, deze blog is vooral bedoeld om anderen te waarschuwen en hopelijk wordt hij gevonden als mensen zoeken op 2wielenwinkel review want dat heb ik meerdere keren gedaan. Het verbaasd me nog steeds dat ik niks heb kunnen vinden. Ik had verwacht dat als meer mensen problemen hadden gehad met deze website dat je daar online het nodige over zou moeten kunnen vinden.

De website staat nog steeds online en dat heeft me uiteindelijk over stag doen gaan om toch een bestelling te plaatsen bij 2wielenwinkel.nl.

Wees dus gewaarschuwd als je met deze club in zee gaat.