Trailride Bouillon


Een geweldige route langs de Semois over de beste trails.

Trailride Bouillon

Bouillon is een plek waar we ontzettend graag komen. De omgeving voelt haast alsof je in Canada bent door de uitgestrekte bossen en kronkelende rivier. Tijdens deze Trailride combineren we de mooiste singletracks in de omgeving met een route langs de oevers van de Semois en uiteraard de beste afdalingen. Het mooie van Bouillon is dat we heel veel opties hebben. Er liggen genoeg trails om een heel weekend te vullen en als je overweegt om deel te nemen dan adviseren we je ook om er een lekker lang weekend van te maken!

Van kasteel tot zwarte trail

Deze Trailride is perfect als je een mooi weekend wil combineren met een dag lang mooie trails rijden. We beginnen met de blauwe trails uit het trailcentre en hebben daarna verschillende opties waarbij we stilstaan bij de technische features op de rode trails en je uitleg geven over de beste manier om deze secties te rijden. Geschikt voor de ervaren en minder ervaren enduro rijders.

Programma

Na je aanmelding ontvang je via de mail alle informatie die je nodig hebt om je goed voor te bereiden. Mocht je nu nog met vragen zitten kijk dan bij de FAQ of neem contact met ons op!

Aantal beschikbare plekken

Beschikbare plekken

75%

Upcoming Trailrides