Trips & Clinics

Soms kom je op zulke mooie plekken waarvan je denkt, dit zou iedere mountainbiker die van mooie trails houdt fantastisch vinden. Juist die gedachten is de reden dat ik een aantal reizen ben gaan uitwerken. Het concept is in grote lijnen hetzelfde, op relatief korte afstand, in een beperkte groepsgrootte, en in een aantal dagen zoveel mogelijk mooie uitdagende Enduro/All Mountain trails rijden. Ik wil bewijzen dat je niet helemaal naar de Alpen of Canada hoeft voor de meest schitterende trails. Op dit moment staan er twee reizen in de planning voor komend jaar en wordt er hard gewerkt aan nog meer reizen. Kijk op de agenda 2020 en neem contact op als je interesse hebt om mee te gaan. Alle informatie is uitgewerkt in roadbooks die ik je graag per e-mail toestuur.

Naast deze meerdaagse trips organiseert MTB-Solutions ook iedere maand een TrailRide op een mooie locatie. Het concept van deze TrailRides is simpel: in een gezellige sfeer een dag lang de mooiste trails rijden onder professionele begeleiding. De gebieden waar we je mee naartoe nemen hebben we zorgvuldig geselecteerd zodat we kunnen variëren in het niveau. Het uitgangspunt is dat iedereen aan zijn trekken komt en aan uitdaging zal het niet ontbreken! Tijdens deze TrailRides maken we ook tijd vrij voor uitleg en rijvaardigheid, dus komen we een lastige sectie tegen dan rijden we die net zolang totdat iedereen hem beheerst. Een ander belangrijk aspect is de innerlijke mens. Tussen de middag lekker lunchen en afsluiten met een gezellig terras of een biertje in de kroeg! Fietsen is een teamsport en het sociale aspect staat dan ook voorop.

Clinics

Werken aan je rijvaardigheid kan op verschillende manieren. Individueel of in een groep, dicht bij huis of in het buitenland. Waar je ook voor kiest, het niveau moet aansluiten bij je vaardigheden en dat stapje extra brengen waardoor je voldoende uitgedaagd wordt.

Om je op weg te helpen met het verbeteren van je techniek organiseer ik clinics die we helemaal op jouw wens kunnen afstemmen. Als instructeur analyseer ik je sterke en zwakke punten en gaan we gericht aan de slag om die te verbeteren. Daarbij grijp ik altijd terug op een aantal basisvaardigheden die íedere mountainbiker moet beheersen. Vanuit die basisvaardigheden gaan we vervolgens aan de slag specifieke technieken zoals bunnyhops, bochtentechniek, springen en wheelies om maar eens wat te noemen.

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Nét voldoende uitdaging!

One comment to this article

  1. van herck gregory

    on 7 januari 2020 at 19:36 - Beantwoorden

    beste,

    ik wil mij inschrijven voor de Trailride in Coo op 28 juni.
    Hoe moet je dit doen? Hoe betalen?

Geef een reactie