Trips

Soms kom je op zulke mooie plekken waarvan je denkt, dit zou iedere mountainbiker die van mooie trails houdt fantastisch vinden. Juist die gedachte is de reden dat ik een aantal reizen ben gaan uitwerken. Het concept is in grote lijnen steeds hetzelfde: van woensdag t/m zondag rijden we de gaafste trail in een bepaald gebied, daarbij besteden we ruim aandacht aan rijvaardigheid en houden de groepsgrootte beperkt. We zoeken voor onze reizen altijd naar een toffe accommodatie (zeker geen hotels!) en maken zoveel mogelijk gebruik van de lokale voorzieningen en lokale gidsen. Dus, wil je in een relaxte setting op reis onder professionele begeleiding (eo-mtbing gecertificeerd), check dan zeker de agenda 2021 en meld je aan voor onze reizen.

Welke reizen we aanbieden lees je in de submenu’s waar je ook de roadbooks vindt.

Overzichtskaart

Op zoek naar een Gids?

MTB-Solutions heeft ruime ervaring in het begeleiden van groepen. We weten als geen ander dat het gidsen van een mountainbiketocht bestaat uit meer dan alleen het voorrijden van de route. Allereerst ben je verantwoordelijk voor de veiligheid van je groep, dat begint al met de voorbereidingen en het plannen van de route. Daarnaast moet je al gids oog te hebben voor de groep en het individu zodat iedereen een leuke dag heeft die aansluit bij hun verwachtingen. Of het daarbij nu gaat om een uitdagende route of juist gewoon genieten van de mooie omgeving, iedereen heeft zijn eigen motivatie om deel te nemen aan een mountainbiketocht.

Als je op zoek mountainbike gids neem dan gerust eens contact met ons op. Door onze ruime ervaring en opleidingen kunnen wij de kwaliteit leveren waar u naar op zoek bent.

Kennis en ervaring

2014 – heden: Opleiding als gids bij Vasa Sport en sindsdien actief als freelance gids bij hun week- en weekendreizen.

2015: Examen afgerond voor de MTB-2 opleiding van de NTFU.

2018: Europees erkend MTB instructeur/gids van EO-MTBInG.

EHBO: Opleiding in 2008 afgerond en sindsdien jaarlijkse bijscholing gevolgd.

One comment to this article

  1. van herck gregory

    on 7 januari 2020 at 19:36 - Beantwoorden

    beste,

    ik wil mij inschrijven voor de Trailride in Coo op 28 juni.
    Hoe moet je dit doen? Hoe betalen?

Geef een antwoord