Trips

Soms kom je op zulke mooie plekken waarvan je denkt, dit zou iedere mountainbiker die van enduro trails houdt fantastisch vinden. Juist die gedachte is de reden dat ik een aantal reizen ben gaan uitwerken. Het concept is in grote lijnen steeds hetzelfde: van woensdag t/m zondag rijden we de gaafste afdalingen in een bepaald gebied. Daarbij houden de groepsgrootte bewust klein zodat we ook aandacht kunnen besteden aan rijvaardigheid. We hebben voor alle reizen ontzettend gave accommodaties gevonden (zeker geen hotels!) en maken zoveel mogelijk gebruik van de lokale voorzieningen en lokale gidsen. Dus, wil je in een relaxte setting op reis onder professionele begeleiding (European bike guides), check dan de Roadbooks en meld je aan voor onze reizen.

Kalender 2023

ActiviteitDatumPrijsInfoInschrijvenNiveau
Enduro Trip SOSPEL12 april t/m 16 april 2023€ 650,-Roadbook:
meld je aan3 / 4
Enduro Trip JURA30 aug t/m 3 sept 2023€ 650,-Roadbook:
meld je aan3 / 4
Enduro Trip VOGEZEN27 sept t/m 1 okt 2023€ 675,-Roadbook:
meld je aan3 / 4
Enduro Trop SCHOTLAND30 okt t/m 5 nov 2023€ 650,-Roadbook:
meld je aan3 / 4

Overzichtskaart

Op zoek naar een Gids?

MTB-Solutions heeft ruime ervaring in het begeleiden van groepen. We weten als geen ander dat het gidsen van een mountainbiketocht bestaat uit meer dan alleen het voorrijden van de route. Allereerst ben je verantwoordelijk voor de veiligheid van je groep, dat begint al met de voorbereidingen en het plannen van de route. Daarnaast moet je al gids oog te hebben voor de groep en het individu zodat iedereen een leuke dag heeft die aansluit bij hun verwachtingen. Of het daarbij nu gaat om een uitdagende route of juist gewoon genieten van de mooie omgeving, iedereen heeft zijn eigen motivatie om deel te nemen aan een mountainbiketocht.

Als je op zoek mountainbike gids neem dan gerust eens contact met ons op. Door onze ruime ervaring en opleidingen kunnen wij de kwaliteit leveren waar u naar op zoek bent.

Kennis en ervaring

2014 – heden: Opleiding als gids bij Vasa Sport en sindsdien actief als freelance gids bij hun week- en weekendreizen.

2015: Examen afgerond voor de MTB-2 opleiding van de NTFU.

2018: Europees erkend MTB instructeur/gids van EO-MTBInG.

EHBO: Opleiding in 2008 afgerond en sindsdien jaarlijkse bijscholing gevolgd.

One comment to this article

  1. van herck gregory

    on 7 januari 2020 at 19:36 - Beantwoorden

    beste,

    ik wil mij inschrijven voor de Trailride in Coo op 28 juni.
    Hoe moet je dit doen? Hoe betalen?

Geef een reactie