Mylaps

Logo-MYLAPS
Samen met een vriend heb ik in 2012 een bedrijfje opgestart, MX-Solutions. Na gesprekken met MYLAPS zijn we ons bezig gaan houden met tijdwaarneming bij fiets- en motorsportwedstrijden en proberen we het gebruik van het systeem te promoten bij clubs en verenigingen. Het systeem biedt veel meer mogelijkheden dan alleen het inzetten bij wedstrijden zoals de meeste clubs doen. Naast de tijdwaarneming bij wedstrijden zijn we official reseller wat inhoudt dat we de apparatuur tegen gereduceerde prijzen kunnen leveren.

Het ProChip Systeem
In 2008 hebben de bedrijven AMB i.t. en ChampionChip de krachten gebundeld en zijn samen doorgegaan onder de naam MYLAPS. Kort na deze samenvoeging is het ProChip systeem ontwikkeld voor de ‘Active Sports’. Het systeem is geschikt voor een groot aantal sporten zoals wielrennen, schaatsen en triatlon. Inmiddels wordt het systeem door de KNWU gebruikt bij alle officiële fietswedstrijden en ligt op bijna iedere schaatsbaan in Nederland een ProChip systeem. Maar naast deze toepassing is het ook uitermate geschikt voor gebruik in zwembaden en bij tal van andere disciplines. Het systeem maakt gebruik van herbruikbare chips die gekoppeld zijn aan een account. Op die manier kan iedereen die een ProChip bezit eenvoudig deelnamen aan alle wedstrijden waar met dit systeem getimed wordt.

Trainingstijden online zetten (Mylaps Practice)
De Mylaps Practice website is een platform waar alle rondetijden kunnen worden geüpload. Dit stelt rijders in staat om via een eigen account zijn of haar trainingsresultaten op een overzichtelijke manier terug te vinden. Direct op je smartphone of thuis achter de computer. Via een persoonlijke account kun je al je gereden rondetijden terugvinden.

Iedere club die in het bezit is van een eigen decoder heeft de mogelijkheid om van deze gratis service gebruik te maken, alleen veel clubs maken hier nog geen gebruik van. Wij komen graag langs voor een vrijblijvende demonstratie van de mogelijkheden. Voor elk probleem hebben wij een oplossing.

Voor een overzicht van de banen die zijn aangemeld zie: Mylaps Practice

 

Laat een reactie achter