Jura Sick Enduro Trip

MTB-Solutions heeft samen met de mannen van Jura Sick Guides een ontzettend gave nieuwe Enduro trip ontwikkeld. De Jura is het oudste gebergte van Frankrijk en gelegen in het oosten tegen de grens met Zwitserland. Dit bijzondere gebied is vooral bekend van zijn steile kliffen en spectaculaire landschappen. Dat komt vanwege de ondergrond die is bestaat uit krijtgesteente dat miljoenen jaren geleden ergens op de zeebodem is ontstaan. Tel daarbij het vochtige klimaat op en dat zorgt voor werkelijk schitterende bossen vol met oude bomen die volledig bedekt zijn onder een dikke laag mos. Als je hier een dinosaurus zou tegenkomen sta je niet eens raar te kijken. Tijdens deze trip nemen we je gedurende vijf dagen mee naar de gaafste trails die er in dit gebied te vinden zijn!

Weer een dikke flyer van MB Graphix.nl

Alle reizen van MTB-Solutions hebben grofweg dezelfde opzet en deze reis is daar geen uitzondering op. Je bent onderweg met een gecertificeerde gidsen die ruime ervaring hebben in de omgeving waarin we ons bevinden. Dat vertaalt zich in een zorgvuldige voorbereiding en we stemmen de activiteiten altijd af op het niveau van de groep. Daarbij kiezen we er bewust voor om in kleine groepen op pad te gaan. Op die manier kunnen we een combinatie aanbieden van het rijden van een mooie tocht waarbij tevens persoonlijke aandacht wordt besteed aan het verbeteren van je rijvaardigheid. Naast de bovenstaande opzet hechten we ook veel waarde aan een relaxte sfeer en maken we zoveel mogelijk gebruik van de lokale voorzieningen. Dat houdt onder meer in dat we niet in een hotel verblijven maar altijd een bijzondere accommodatie zoeken. Daarover lees je uiteraard meer in onderstaand Roadbook.

De reis vindt plaats van woensdag 25 t/m zondag 29 augustus 2021. We hebben deze datum bewust gepland zodat de temperaturen hopelijk aangenaam zijn en we de minste kans hebben op slechte weersomstandigheden.

De kosten voor deze reis bedragen € 575,- euro per persoon. Let wel, we bieden deze reis bewust niet aan als pakketreis. Dat betekent dat je zelf verantwoordelijk bent voor de heen en de terugreis en wij geen geld verdienen aan de accommodatie. De berekening van de reissom is dan ook opgebouwd uit  de vergoedingen van onze onkosten en de inhuur van lokale gidsen. Lees daarover meer in het Roadbook. Boek snel want er is slechts plek voor 6 personen!