Ainsa Enduro Trip

Na een lange winter is het tijd om te ontdooien! De klok staat terug op zomertijd, de trails komen weer onder de sneeuw vandaan en het zomerseizoen ligt om de hoek. We hebben de perfecte reis samengesteld om jou optimaal voor te bereiden op het komende mountainbikeseizoen. Deze reis wordt georganiseerd in de schitterende omgeving van Aínsa, gelegen in de Spaanse Pyreneeën. Je kent Aínsa wellicht van de Enduro World Series die hier in 2015 en 2018 is gehouden. Dat heeft ervoor gezorgd dat er tegenwoordig een uitgebreid netwerk aan geweldige trails aanwezig is. De omgeving is schitterend en tijdens deze reis verblijven we in een klein dorpje met slechts 20 inwoners. Vanuit deze vaste locatie starten we iedere dan onze tochten en nemen we je mee naar de mooiste trails. Daarover lees je alles in dit roadbook. Dus, heb jij zin om de winter op een geweldige manier af te sluiten, dan is dit de reis voor jou!

Alle reizen van MTB-Solutions hebben grofweg dezelfde opzet en deze reis is daar geen uitzondering op. Je bent onderweg met een gecertificeerde gidsen die ruime ervaring hebben in de omgeving waarin we ons bevinden. Dat vertaald zich in een zorgvuldige voorbereiding en stemmen de activiteiten altijd af op het niveau van de groep. Daarbij kiezen we er bewust voor om in kleine groepen te rijden. Op die manier kunnen we een combinatie aanbieden van het rijden van een mooie tocht waarbij tevens aandacht wordt besteed aan het verbeteren van je rijvaardigheid. Mocht er toch wat misgaan, dan beschikken we over ruime ervaring met het verlenen van eerste hulp.

Naast de bovenstaande opzet hechten we ook veel waarde aan een goede sfeer en maken we zoveel mogelijk gebruik van de lokale voorzieningen. Dat houdt onder meer in dat we niet in een hotel verblijven maar altijd een bijzondere accommodatie zoeken. Daarover lees je uiteraard meer in het Roadbook:

De reis vindt plaats van woensdag 6 t/m zondag 10 april 2022. We hebben deze datum bewust gepland omdat de temperaturen in Spanje dan alweer heerlijk zijn en omdat we in de bergen zitten is de sneeuw rond die tijd ook weer verdwenen.

We bieden deze reis aan voor € 650,- euro per persoon.

Voor dit bedrag nemen we je gedurende vijf dagen mee op de mooiste trails waarbij we iedere dag een ander gebied bezoeken. Je bent op pad met professionele gidsen die over ruime ervaring beschikken en dat houdt in dat we niks aan het toeval overlaten in de voorbereiding van deze reis en je kunt rekenen op een geweldige ervaring.