TrailRide Anhee

Waar de Maas België binnen komt stromen heeft de rivier een aantal mooie hellingen uitgesleten. Uiteraard bieden deze hellingen alle ingrediënten voor mooie trails en die gaan we tijdens deze TrailRide uitgebreid verkennen. Het wordt een mooie mix van trails. We beginnen in de ochtend met het zuidelijke deel waar een aantal mooie tracks liggen om in te komen. In de middag gaan we voor het noordelijke deel waar de tracks een stukje technischer worden. Ook hier gaan we ons prima vermaken! Als we er genoeg van hebben rollen we rustig terug langs de Maas naar de auto en een welverdiend hapje en drankje.


Deelname aan deze TrailRide kost € 27,50. Daarvoor in retour krijg je hele gave trails, professionele begeleiding en een hoop plezier. We houden de groep beperkt tot max. 8 deelnemers en passen het niveau aan op de groep. Wat vragen wij van jou? Enige ervaring in heuvelachtig terrein is een vereiste, net als een redelijk basisconditie. Reken op een route van ongeveer 30/40 km en zo’n 1.250 hoogtemeters. Je fiets moet voorzien zijn van een dropper (verplicht) en we raden je sterk aan om met flat pedals te rijden en banden te monteren die geschikt zijn voor dit terrein. Als laatste stellen we het dragen van een goede helm, kniebeschermers en een rugbeschermer of rugzak verplicht.

Klik hier om je aan te melden of als je meer informatie wilt over deze activiteit. We starten om 10 uur en gaan door tot ongeveer vier uur. Tussen de middag gaan we ergens lunchen (niet inbegrepen) en voor de afsluiting weten we een goed frietkot.


Onzeker of je technische vaardigheden voldoende zijn? Overweeg dan eens om een clinic te volgen waarbij we gericht aan de slag gaan om je vertrouwen op de fiets te verbeteren. Train je liever in een groep, ook dat kan. Lees de informatie op de website en neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Chillen langs de Maas..