TrailRide Rendeux

Rendeux is gelegen langs de rivier de Ourthe in het hart van de Ardennen. Eigenlijk de perfecte plek om tot rust te komen want de drukte is hier ver te zoeken en de rivier kabbelt heel rustig door het brede dal. Maar dat is natuurlijk niet de reden dat wij hierheen komen! Uitrusten kan pas nadat we de mooie trails op de heuvels in deze schitterende omgeving hebben gereden. De ondergrond is vrij stenig maar niet al te steil. Deze TrailRide is met name geschikt als je een rit in de Alpen of Dolomieten in de planning hebt staan. De grip op deze ondergrond is totaal anders dan wat we in Nederland gewend zijn en uitermate geschikt om je skills te trainen. Een leuke dag is gegarandeerd.


Deelname aan deze TrailRide kost € 27,50. Daarvoor in retour krijg je hele gave trails, professionele begeleiding en een hoop plezier. We houden de groep beperkt tot max. 8 deelnemers en passen het niveau aan op de groep. Wat vragen wij van jou? Enige ervaring in heuvelachtig terrein is een vereiste, net als een redelijk basisconditie. Reken op een route van ongeveer 30/40 km en zo’n 1.250 hoogtemeters. Je fiets moet voorzien zijn van een dropper (verplicht) en we raden je sterk aan om met flat pedals te rijden en banden te monteren die geschikt zijn voor dit terrein. Als laatste stellen we het dragen van een goede helm, kniebeschermers en een rugbeschermer of rugzak verplicht.

Klik hier om je aan te melden of als je meer informatie wilt over deze activiteit. We starten om 10 uur en gaan door tot ongeveer vier uur. Tussen de middag gaan we ergens lunchen (niet inbegrepen) en voor de afsluiting weten we een goed frietkot.


Onzeker of je technische vaardigheden voldoende zijn? Overweeg dan eens om een clinic te volgen waarbij we gericht aan de slag gaan om je vertrouwen op de fiets te verbeteren. Train je liever in een groep, ook dat kan. Lees de informatie op de website en neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.